Жените знаят как да влюбват мъжете в себе си. Този процес

...
Жените знаят как да влюбват мъжете в себе си. Този процес
Коментари Харесай

Женски навици, които карат мъжете да се влюбват

Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени, че единствено дантеленото долни дрехи и от малко малко хълмист релеф в подобаващи области на тялото са изцяло задоволителен ключ към мъжкото сърце.

Но има и други, напълно елементарни, ежедневни женски привички, които могат да вземат акъла на техния фаворит. Просто би трябвало да ги знаят и употребяват вярно.

Разпусната коса

Мъжете в своето въображение най-често рисуват идеалната партньорка с дълга разпусната коса. При това, колкото по-малко изкуствени средства и спомагателни аксесоари са употребявани, толкоз по-добре. Така обликът наподобява по-естествено, уютно, домашно. На мъжете им влияе много полово навикът на дамите да играят с косата си, като я разрошват малко – по този начин пораждат асоциациите със секса, по време на който косата, естествено, не резервира идеалната си форма, получена на излизане от фризьорския салон. Или тайната тук е напълно друга: мъжът цени и обича самата жена, а не нейната фризура или изкуствено навитите къдрици.

Минимум козметика

Тази точка следва от предходната - мъжете харесват естествеността. Така дамата наподобява по-беззащитна й той желае да я отбрани. Пък и, в полза на истината, целуването през няколко пласта червило и декор дьо загар не е лесна задача.
Тези женски привички мъжете в никакъв случай няма да схванат!
Мъжете превземат Космоса, само че към момента не могат да схванат структурата на женската Вселена. Затова не престават да считат едни най-...
Прочети повече
Разбира се, няма потребност от крайности. Така че, в случай че женската кожа не е съвършена, нищо не пречи да употребявате така наречен „ гол “ или „ натурален “ грим – въпреки, в случай че се замислим, да звучи много неуместно. Е, с цел да се реализира резултатът на грима „ без грим “ явно ще изисква избрани умения и познания, само че малко тренировки дават резултат.

Това прилича резултата „ повърхностно набола брада “ при мъжете – радвайки се, че по този начин ще си спестят нормалното всекидневно бръснене, те поставят тройно повече старания, с цел да наподобяват „ повърхностно брадясали “.

Обувки на токчета

Едва ли ще намерите най-малко един мъж да остане апатичен към жена в класическа пола или рокля, качена и върху токчета. Въпросът тук въобще не е в дължината на полата, а в женствеността на облика. Просто обувките на високи токчета вършат краката да наподобяват по-тънки и, надлежно, по-привлекателни в очите на мъжете.

Въпреки, че по мнението на много мъже, босата жена е не по-малко секси. Това мъжко „ пристрастяване “ също има просто пояснение: голите глезени по принцип загатват за женска голота – а това, несъмнено, не може да остави нито един мъж апатичен.
Как да методите, в случай че се влюбите в мъж с дете от предходна връзка
Ако се влюбите в мъж, който има предходен брак и дете, сигурно взаимоотношенията ви ще се усложнят, в случай че станат съществени, и този фа...
Прочети повече
Прегръдките

Не вярвайте, в случай че мъж съобщи, че не обича да се прегръща! В него постоянно има нещо от самеца, който се стреми да отбрани своята годеница. А какво по-естествено и мечтано от това да скриеш обичаната си от неволи в мощната мъжка прегръдка. Така самочувствието му се покачва, като че ли той е бранител, отговарящ за живота на тази, която е покорила сърцето му.

Хапане на джука

Продължителният зрителен контакт и гризкането на долната устничка е откровена покана за деяние. Такава техника на флирт сигурно участва в арсенала на множеството дами. Въпросната композиция разрешава да се реализира резултат „ две в едно “: откритият, пряк взор право в очите основава възприятие за фамилиарност - а прехапването на долната джука се свързва от мъжете със полови игри, които вълнуват въображението.

От дамата зависи да употребява тези техники дружно или поотделно - само че резултатът във всеки случай няма да закъснее.
Да се изпотиш от пръв взор. Разкриха механизма на влюбването
Мнозина считат, че копирането та езика на тялото на първа среща е сигурен метод за интерес от колегата. Изследователи от Нидерландия о...
Прочети повече
Обличане на неговата тениска или риза

Фланелката или необятната мъжка риза, облечени от дамата на голо, постоянно наподобяват безумно секси. В този подъл флиртаджийски прийом има и нещо уютно, като че ли дамата е подготвена да се довери на индивида, да показа живота си с него. Това ласкае самолюбието на мъжа и разсънва в него желанието да има освен личната си тениска, само че и това, което е вътре в нея.

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР